Wil je een vriend of collega een goede tip geven?
Deel deze pagina dan met hem of haar.

WARME AANBEVELINGEN

 • Aangenaam verrast!

  We waren aangenaam verrast! Wat een prachtige gerechten, met veel zorg gemaakt (open keuken: het was mogelijk om veel te zien en daardoor ook heel duidelijk dat er veel verse producten gebruikt worden). Personeel bijzonder vriendelijk, erg bijzondere ambiance. We komen zeker terug!

  Rian C. via Iens.nl
 • Uitstekend gegeten

  Uitstekend gegeten in een gezellige atmosfeer met prima bediening, voor herhaling vatbaar!

  Robert B. via Iens.nl
 • Echte aanrader

  Chef's table is een echte aanrader, topgerechten werden geserveerd. Service geweldig. Sjiek maar toch ook informeel, heel leuk.

  Sebastian E. via Iens.nl
 • Toppertje

  Een heerlijke avond gehad. Eten was goed en de bediening bijzonder goed. Toppertje. Paar kleine probleempjes werden ontzettend goed opgelost

  Els Z. via Iens.nl
 • Ontzettend genoten

  Wat een prachtige locatie, heerlijk eten en een service waar je u tegen zegt! Ik heb Ontzettend genoten. Dit is absoluut 1 van de betere restaurants in Overijssel.

  Judith D. via Iens.nl
 • Geweldige sfeer

  Een restaurant met een geweldige sfeer. De bediening is top en het eten is werkelijk fantastisch. Een absolute aanrader.

  Mark M. via Iens.nl
 • Heel vriendelijk

  Het heeft ons aangenaam verrast. Het personeel is heel vriendelijk en geeft bij elk wijntje goede uitleg. Het eten is voortreffelijk. We hebben een hele fijne avond gehad.

  Eric V. via Iens.nl
 • Gruwelijk lekker

  Alle lof, het verrassingsmenu was weer voortreffelijk, vooral de 'salade niçoise volgens Qua Koken' gruwelijk lekker.

  Axel B. via Iens.nl
Restaurant Oldenzaal Quakoken
Restaurant Oldenzaal Quakoken

HOME IN ONS RESTAURANT

Bij het restaurant QuaKoken draait alles om lekker eten en drinken! Voel je welkom op onze unieke locatie voor een lunch, diner, onze vrijmibo of een kookworkshop in onze kookstudio. Laat je inspireren door het historische en authentieke karakter van ons pand, de oude Geldermanfabriek. Dichtbij de stad én dichtbij het station, met ruime gratis parkeergelegenheid. Ook brengen wij graag onze ‘Quakoken kwaliteit’ bij je thuis of op speciale events. Kijk rustig eens rond op de site en laat je verrassen door onze smakelijke veelzijdigheid.
RESTAURANT

Lunchen

Spreek eens af met je collega’s of vrienden en pak zelf je cappuccino, thee met koek of een heerlijk vers getapte jus d’orange. Laat je daarbij verrassen door onze dagelijkse verse lunchgerechten, puur, ambachtelijk bereid en zeer gevarieerd. Want tussen 12.00 en 14.00 uur stel je zelf je lunch samen voor slechts € 7,50. Noteer simpelweg je gebruik op de daarvoor bestemde gebruikerskaart en reken af. Wil je de kosten zakelijk boeken? Lever dan je kaart in bij onze kassamedewerker en ontvang maandelijks 1 overzichtelijke factuur!

Dineren
Kom eens dineren bij QuaKoken en geniet van pure, met passie bereide gerechten in een sfeervolle omgeving. Want bij QuaKoken is eten meer dan alleen eten, het is proeven en beleven!
Je kunt kiezen voor de smakelijke, ambachtelijke gerechten van onze seizoensgebonden menukaart óf voor ons maandelijks wisselende Chef’s table verrassingsmenu. Al vanaf 3 gangen heb je een supercompleet menu voor slechts € 35,-. En dat is inclusief brood en amuses!

menukaart: Uitgelicht chef’s table menu.

Laat je volledig verrassen en in de watten leggen. Je kiest het aantal gangen dat je wilt eten en vervolgens geniet je van een aantal met passie bereide seizoensgebonden gerechten, die je telkens weer zullen verrassen. Lekker eten moet voor iedereen een feestje zijn, dus mocht je speciale (dieet)wensen hebben, geef dit dan aan onze medewerker. Daar houden wij uiteraard rekening mee!

WORKSHOPS

4-gangen Seizoensgebonden kookworkshop
Samen een 4-gangen Seizoensworkshop volgen. Dat is genieten, bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volg je samen een kookworkshop en ga je daarna gezellig met z’n allen aan tafel. De QuaKoken kookworkshops zijn ideaal voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies, bedrijfsuitjes en veel meer!

Programma in het kort

Bij ontvangst in ons restaurant krijg je van de chef uitleg over het te bereiden menu. Vervolgens ga je in teams aan de slag. Elk team bereidt een onderdeel van het 4-gangen verrassingsmenu van het seizoen. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur ga je met je gezelschap aan tafel en serveer je met je eigen team een gang van het menu uit. Uiteraard is er tussendoor tijd voor een bijpassend wijntje, om bij te kletsen of om bij de andere teams te ‘spieken’. Eenmaal aan tafel genieten jullie samen van alle culinaire hoogstandjes.
Bij het arrangement is inbegrepen:
• 2 Amuses en broodplankje met sauzen
• Verrassingsmaandmenu van 4 gangen
• Bijpassend wijnarrangement (gem. 1 glas per gang)
• Vrij gebruik van huiswijn, bier en fris tijdens het arrangement
Duur: ca 4 uur (van ontvangst t/m dessert)

Tarief

Vanaf 10 personen € 75,- per persoon (of bij minder deelname vanaf 750,-)

Beschikbaarheid
Op aanvraag [contactformulier]

Optioneel buiten arrangement (op nacalculatie) o.a.:
• Overige dranken buiten arrangement
• Naborrelen
• Koffie/thee na afloop van het dessert

Workshop op maat

Naast onze 4-gangen seizoensworkshop verzorgen wij ook kookworkshops op maat. In overleg is er van alles mogelijk. Denk aan een tapasworkshop, een teambuildingsworkshop of een kookquiz! Of misschien wil je juist je keukentechnieken verbeteren en heb je behoefte aan intensieve begeleiding? Denk dan eens aan een kookles keukentechniek in kleiner verband.
Tarief
Workshop op maat vanaf 780,-

LOCATIE & EVENTS

Private dining arrangement op locatie

Een heerlijk avondje uit in eigen omgeving? Dat kan! QuaKoken bereidt en serveert al vanaf 10 personen op locatie een smakelijk en altijd verrassend 4-gangen menu voor jou en je gezelschap in ons restaurant. Geen organisatie, geen urenlange voorbereiding en geen afwas. Dat is ongedwongen genieten van heerlijk eten en drinken in je eigen, vertrouwde omgeving.

Programma in het kort
Gemiddeld 1 uur voor ontvangst van je gezelschap is de chef aanwezig om de tafel in te dekken en overige voorbereidingen te treffen. Zijn er dieetwensen? Vanzelfsprekend houden wij daar
(indien ruim voordien bekend) rekening mee. Eenmaal aan tafel geniet u – na brood en 2 heerlijke amuses vooraf – van een overheerlijk verrassingsmenu, met veel aandacht voor seizoensproducten. Bij iedere gang wordt naar behoefte een bijpassende wijn geserveerd. Na het arrangement kun je op eigen gelegenheid heerlijk natafelen. Wij zorgen ervoor dat de ruimte schoon achterblijft. Ontzorgen is het toverwoord!

Bij het arrangement is inbegrepen
• Bestek, borden, servetten
• Voortdurend plat en bruisend bronwater gedurende het arrangement op tafel
• Glas prosecco bij aanvang van het diner
• 2 Amuses en broodplankje met sauzen
• Verrassingsmaandmenu van 4 gangen
• Bijpassend wijnarrangement (gem. 1 glas per gang) en glaswerk

Tarief
Vanaf 10 personen € 75,- per persoon (of bij minder deelname vanaf 750,-)

Optioneel / buiten arrangement (op aanvraag en nacalculatie) o.a.:
• Wij gaan uit van de beschikbaarheid van een werkend fornuis, een oven, werkruimte en stromend warm en koud water in ons restaurant. Indien niet aanwezig, dan kan QuaKoken op aanvraag keukenmaterialen meenemen op basis van inhuur.
• Extra of bijzondere mee te nemen geschonken dranken.
• Extra inzet bedieningsmedewerker buiten arrangementsduur.
• Reiskostenvergoeding buiten een straal van 20 km van Oldenzaal.

Live cooking en catering op locatie & events

Naast ons ‘standaard’ private dinner arrangement verzorgen wij ook zeer uiteenlopende live cooking en catering op maat. Zowel op onze eigen locatie of op een locatie van jouw voorkeur. Iedere bruiloft, elk bedrijfsfeest of event is uniek. QuaKoken houdt daarom rekening met jouw wensen en maakt van elk event een onvergetelijke gebeurtenis! Van 10 personen tot 2000 personen, van gastronomisch tot bijvoorbeeld een robuuste BBQ. In overleg is alles mogelijk. Lekker eten, jouw wensen en onze ‘QuaKokenkwaliteit’ staan altijd centraal. Met onze ruime ervaring geniet jij van je feest en zorgen wij voor de rest! [impressies/referenties/foto’s?]

Tarief
Op aanvraag

Feest of Event bij QuaKoken
Uw bruiloft of bedrijfsfeest in het restaurant van QuaKoken? Dat kan! Wij verzorgen dan tevens de volledige hospitality voor je. Ieder feest of event is weer anders en afgestemd op de wensen van onze gast. Maak gerust eens een afspraak om je wensen door te nemen.
Tarief
Exclusief gebruik van restaurant voor Diners, Feesten & Events
• Op niet-restaurantdagen: geoffreerd afname/verbruik vanaf € 1.250,-
• Op restaurantdagen: geoffreerd afname/ verbruik vanaf € 4.500,-

Uitgelicht: Iedere laatste vrijdag van de maand: vrijmibo
Een heerlijke borrel voor vrienden, kennissen, zakenrelaties. Iedere laatste vrijdag van de maand maken we er tussen 17.00 -19.00 uur een klein feestje van! Nodig eens wat mensen uit om maandelijks bij te kletsen in een ongedwongen setting. Op een inspirerende locatie, met een lekker muziekje en door QuaKoken aangeboden happerijtjes. Met een beetje geluk wordt er tevens een aflevering van bijzonderemensen.tv opgenomen en live gestreamd. Dat is een half uurtje lang opgaan in de bijzondere verhalen van 2 bijzondere gasten. Björn Kuipers, Kim Kötter, Jan van Halst en vele anderen passeerden al eens de revue. Kom naar onze vrijmibo en ontdek met wie jij oog in oog kan komen te staan! En na de borrel blijf je natuurlijk gewoon lekker hangen in ons restaurant, eet je een hapje en geniet je van de informele ‘vrijmibo’ dinersetting.

OVER ONS

Over QuaKoken

Bij Quakoken draait alles om de passie voor volle, rijke smaken en de mooiste bereidingen van heerlijke producten. Geen wonder dat oprichter en eigenaar van QuaKoken, Joris ten Wolde, zijn roots heeft in de klassiek Frans georiënteerde keuken. Maar ondanks deze klassieke oorsprong is QuaKoken allesbehalve klassiek of stijf te noemen. Hoewel de totale eetbeleving te allen tijde moet kloppen en verrassen, vinden we het nog veel belangrijker dat goed eten en drinken toegankelijk en smakelijk is voor iedereen!
Uitgelicht: kwaliteit en vakkennis. QuaKoken is lid van Alliance Eurotoques en eigenaar Joris ten Wolde is bestuurslid van Koninklijke Horeca Nederland in ons restaurant. Daarnaast nemen chef Remon de Blok en souschef Gerjan Ligtenberg dikwijls deel aan de bijeenkomst van de Twentse Alliance Ambachtelijke koks. Verder hebben we op het gebied van wijn-spijs onze zelfstandig gastronoom sommelier Sabine Dujardin in huis.
Team QuaKoken.