QuaKoken in Huis

Omdat we zoveel mogelijk tijd thuis door moeten brengen, bieden we ook graag de kwaliteit van QuaKoken bij je thuis*!
Wij doen 95 % van het werk voor je. De gerechten worden koud geleverd. Handig! Want zo kun je ze zelfs tot 3 dagen gekoeld bewaren. Je dekt alleen je eigen tafel, hoeft enkel en alleen de gerechten op te dienen of te verwarmen. Voor je warme gerechten heb je enkel en alleen wat pannen en een werkende oven/fornuis nodig. Onze chef legt je stap-voor-stap aan de hand van de handige meegeleverde receptenkaart uit hoe je de gerechten bereid en geeft tips voor de opmaak van je bord.

Afhalen of bezorgen

We bezorgen gratis vanaf een bestelling van 25 euro in de volgende gemeentes:
• Oldenzaal, Dinkelland, Losser, Hengelo, Enschede en Borne.
• Overige gemeenten in Twente e.o. op aanvraag (bel of mail even voor de mogelijkheden)
• Afhalen dagelijks van 14.00-20.00

Je kunt veilig betalen met iDeal.

Voorwaarden voor bezorgen en afhalen
• Bestellen tot 19:00 via de webshop of telefonisch 0541-745050. Je bestelling is definitief wanneer, de betaling is gelukt en je een mail met orderbevestiging hebt ontvangen.
• Afhalen: Het afhalen van je online bestelling kan tussen 14.00 en 20.00. Geef de gewenste tijd aan! Dan zetten wij de direct de bestelling voor je klaar.
• of Bezorgen: Voor 19:00 besteld, uitgeleverd tussen 14.00 en 20.00. Na 19:00 besteld = volgende dag tussen 14.00 en 20.00 uitgeleverd. (Geeft een gewenst levermoment van ongeveer een uur door)